Sådan finder du billige online lydbøger

I de sidste par år er populariteten af billige lydbøger steget dramatisk. Denne popularitetsstigning skyldes den lette lytte til lydbøger. Hver bog er overkommelig, men ikke nok til at købe en hel kage. Disse titler er også tilgængelige digitalt, så det er nemt at abonnere. Du behøver ikke at gå ud af dit hjem og bekymre dig om at få en ny bog hver uge.

Lydbøger, der er billige, har de bedste funktioner: deres brugervenlighed og lyd i høj kvalitet. Lydbøger ligner lydformater, som vi bruger hver dag, så de kræver ikke nogen ny viden eller forståelse. Det er nemt at sammenligne en lydbog, der er billig, med en, vi ejer, ved at lytte til de samme titler på vores MP3-afspillere eller computere. Du får den samme lydkvalitet fra billige lydbøger som fra traditionelle lydbøger.

Lydbøger har også den fordel, at de er let tilgængelige. Lydbøger kan findes online uden omkostninger, og du vil finde hundredvis af titler. Det svarer til at gennemse public domain bøger, som lydbøger kan findes gratis. Public domain bøger er tilgængelige for alle at læse, selv om de blev oprettet længe før ophavsret var en saga blot. Thomas Keneally’s AfterLife var den første lydbog, der blev udgivet i det offentlige rum. Mange mennesker stadig citere romanen som en klassiker, og lydbøger er en fantastisk måde at udvide dit bibliotek.

Lydbøger er ikke så let at læse som traditionelle bøger. Du skal være fortrolig med, hvordan bogen er lagt ud, skriftstørrelsen, layoutet og placeringen af tekstblokkene på siden, når du går til en boghandel for at læse den. Disse elementer er ikke til stede i en lydbog. Mange lydbog lyttere siger, at de er nødt til at koncentrere sig mere, når du lytter til lydbøger, end hvis de læste en traditionel trykt bog. Mange lydbogslyttere bruger nu bærbare medieafspillere til at gemme deres bøger.

Der er dog stadig håb, fordi lydbøger kan tilgås og nydes, uanset hvordan de opnås. Lydbøger kan lovligt fås gennem mange forskellige kanaler, herunder gratis websteder som lydbogreolen, der tilbyder tusindvis af titler. Du kan også finde lydbøger online uden omkostninger fra nogle lydbog butikker.

Du kan lovligt leje lydbøger gennem nogen af de mange audio udlejning butikker eller hjemmesider. Du skal blot besøge dit lokale bibliotek for at finde de titler, du er interesseret i. Når du har fundet en bog, du kan lide, kan du downloade audiobook-softwaren fra webstedet. Begynd at lytte til Audiobook-appen på din iPhone eller iPod, og se derefter bogomslaget. Vælg den bog, du vil lytte til, og klik derefter på knappen Afspil.