Hvordan til at skifte til at arbejde online Del3

Jeg kende alle ønsker en tryllestav eller hemmelig eliksir til at tjene penge online, og sandheden er, jeg ikke har det. De fleste jeg kan gøre er, fortælle dig, hvad jeg har gjort og ting at gøre for at gøre overgangen. Den bedste del om ikke at kunne fortælle dig hvordan man laver dine penge online er, at det ikke vil begrænse du i din stræben efter at gøre dette. Himlen er grænsen og når du finder din niche du vil se din virksomhed tilbage mere end du nogensinde troede muligt. Jeg behøver ikke at minde, men internettet kan levere flere kunder til din virksomhed end at være placeret i den dyreste og mest trafikerede kryds i downtown Manhattan. Her er fire lektioner at huske samtidig at opdage din calling online. Forhåbentlig vil de reducere bump på vejen.

Først:

Vente før du handler. Jeg er sikker på de fleste af jer var ligesom mig og opdagede hvordan nogle andre gjorde deres penge online og besluttede at gøre nøjagtig de samme ting for at gøre nogle kontanter. Du er nødt til at give dig selv en vejrtrækning periode før du handler på disse drifter og endnu vigtigere før du bruger penge. Her er en simpel regel: For hver $100 du skal bruge, vente en dag. Gennemsnitslønnen er omkring $10 en time og $100 er omtrent 1 dage værd af arbejde. Før du bruger penge på noget, så spørg dig selv, hvis det vil hjælpe dig i din søgen efter at tjene penge online. Vent, tænker over det for en dag, så hvis du stadig synes, det er en god ide, go for it. Selv om denne ide ikke pan og gøre dig penge tilbage, du havde tid til korrekt analysere oplysningerne og forhåbentlig gjorde lidt mere forskning og soul søger. Du vil blive overrasket over hvor mange penge du vil spare, når du bruger denne taktik for at vente.

Jeg elsker at læse både online og offline og når jeg kommer ind i måde af en ide eller en anden jeg vil hoppe på det, mens det er frisk og Grib dagen. Dette er særligt farlig online på grund af alle de oplysninger og overflod af ideer fra alle slags mennesker, der hævder at have gjort det store online med uanset teknik de er fremme. Glem ikke de fik rig fremme disse ideer og at “Jeg kan gøre noget” følelser.

Andet:

Bede om en andens mening. Når jeg siger, de fleste af mine venner og familie ved ikke, hvad jeg gøre online, jeg mener det, de ikke. Ã…rsag til dem ikke at forstå, hvad jeg gør er simpelthen fordi deres generation ikke var nedsænket i en alder af internettet som min generation var. Men forretning er forretning og markedsføring er markedsføring både on- og offline. Jeg ved der er en masse forskellige teknikker, men grundprincipperne holder stik i begge verdener. Før du satte sig for at gøre din millioner online, fortælle en anden hvordan du har planer om at gøre det. Ud over at fortælle dem, bede om deres mening og lytte. Oftere end ikke, vil du have at forklare ting som du taler med en 5. grader, ikke i mangel på respekt, men for at bringe forståelse for hvad det er du planlægger at gøre. Hvis det er en få rig hurtig ordning eller lyder for godt til at være sandt, vil du sandsynligvis se at i din diskussion. Lytte og lytte til disse advarsler. Må ikke få defensive med spørgsmål efter spørgsmål. En en-times diskussion med en anden person kan spare dig hundredvis af timer af arbejde og mere vigtigere spilde din tid. Internettet er fuld af måder at tjene penge online, men hvis du ikke kan nævne en person, der har gjort det for at tjene penge, er det sandsynligvis fordi ingen andre har.

Tredje:

Udvikle en læder hud. Jeg ved, efter det sidste punkt, du måske tror det er kontraproduktivt, men jeg tænker mere på den kritik, vil du helt sikkert få. Jeg var forholdsvis heldig inden for kritik. De fleste af mine venner og familie er kommet til at forvente at jeg ville prøve og gøre ting andre typisk ikke. Med hjælp fra familie købte jeg et hus på 19 kan leje værelser samtidig med at gå til kollegiet og mange mere atypiske ting. Andre mennesker er ikke så heldig, når det kommer til kritik fra deres støttegruppe. Det er svært at bekæmpe den negative energi og kommentarer, mens du sigter efter dit mål. De fleste af denne kritik kommer fra en mangel på forståelse fra deres side. Tage sig tid til at sidde med dem og forklare din logik og metode du bruger til at opnå dit mål. Forhåbentlig vil der squelch kritikken, men det er ikke garanteret at gøre. Sandheden er dem, kritisere din ide normalt holder af dig og ikke vil have dig til at mislykkes, forsøger at få nogle ophøjede mål, de ikke forstår. I dette tilfælde, jo mere de kender dine mål og metode, de vil sandsynligvis begynde at støtte dig i din bestræbelse.

Hvis taler undlader at rally den support, du behøver, Omgiv dig med andre, der har den samme type af mål du gør. Finde et forum eller en lille gruppe, der sigter mod at gøre hvad du gør, og Deltag i Fællesskabet. Andre kan ikke forstå dit behov for at gå efter disse mål, men dine nye venner vil. Tilkendegive din intentioner, og se hvem der er til støtte for dem. Dem er de mennesker, du bør udvikle en stærk sammenhæng med.

Fjerde:

Udkast til dine ideer. Lyst til at gøre en disposition for en papir i high school, er det stadig vigtigt at kortlægge din handlingsplan og udvikle ideen. Den sidste ting du ønsker at gøre er bliver fanget med dine bukser ned i erhvervslivet. At have en klar tanke skrevet med trin du tage vil spare dig for en masse tid. Som du lastbil langs på din online ventures, er det let at komme sidetracked og mister fokus. At have din plan eller mål ned og på et synligt sted vil bringe dig tilbage til hvor du skal være, meget ligesom forfatningen for de Forenede Stater (dårligt eksempel, men du får IDE). Mål og visioner ændres hele tiden, og det er okay. Når du føler dig vil projektet tage dig i en ny retning, blot foretage ændringerne på din business forfatning.

På en sidste bemærkning ønsker jeg det var nemt at fortælle folk, hvordan man lever og tjene penge online, men det ikke er. De fleste jeg kan gøre er giver dig et sæt guider og nogle tidsbesparende metoder til at hjælpe dig langs i din søgen. Jeg har måttet lære den hårde måde oftere, heller ikke selvom jeg havde råd, andre der havde gået før mig. Jeg stadig forsøgte de samme dumme teknikker garanteret ikke at gøre dig penge og spildt utallige timer på at gøre dette.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.