Artikel Marketing del 1 – indhold er stadig kongen

Siden begyndelsen, du har fået at vide, at “Indhold er kongen” men der er så mange website ejere – der har forsøgt at vinde search engine kampe – ignorere reglerne og forsøge at være ‘smart’. De anvendte software og værktøjer til at narre søgemaskinerne til at få deres hjemmesider indekseret stærkt, men kun for at finde ud af, at deres websteder blev forbudt en måned senere.

Må ikke få mig forkert! Der er faktisk nogle legitime værktøjer, der kan hjælpe dig med at få din websites placeret højere. Folk betaler en hundrede dollars eller mere bare at eje dem. Det er fint, så længe det virker og ikke overtræder kriterierne søgemaskinerne leder efter på et websted.

Men hvorfor gør de det?

For en indlysende grund tror jeg – for at få så meget trafik muligt til deres hjemmesider, som igen producerer flere indtægter til webstedsejere.

Og så er der virkelig smart marketingfolk, der gå ved “Indhold er kongen” regler og virkelig vinde søgning motor spil hver dag. Disse marketingfolk bruge ord til at forvandle til trafik. Med en enkelt 500 ord artiklen, kan inden for tiden, de skabe hundredvis af backlinks til deres hjemmesider hvilket resulterer i mere web-trafik, mere salg og større overskud. Så, de skriver en mere artikel, og nogle flere.

Det er rigtigt-vi kalder dem artikel marketingfolk. Du kan se deres navne, når du søger et søgeord og deres artikler vises på hovedsiden af søgemaskinen. Du klikker på links og deres artikler kommer.

Lad mig fortælle dig en lille hemmelighed. Disse marketingfolk ikke skriver disse artikler og sende dem kun på deres hjemmesider.

Først, de skriver disse artikler og samtidig tillade andre at genoptrykke dem gratis. At gør jer købedygtig sende disse artikler til andre mennesker og disse andre mennesker kan også frem til flere mennesker, forudsat at indholdet af artiklerne ikke er ændret eller modificeret. Kort sagt, er disse artikler viral.

For det andet, de sender disse artikler til forskellige artiklen mapper og online-udgivere til at få maksimal eksponering. Flere udgivere kan de finde, flere publikum de kan nå. Således, de mere salg, de kan gøre.

Tænk over det. Hvis professionelle gør det og de får tonsvis af trafik og salg, kan så du også have det samme privilegium – kun hvis du følger deres skridt.

Ville du ønsker at generere salg uden at skulle betale en enkelt rød cent?

Hvis svaret er et rungende ‘Ja’, derefter overveje artikel marketing alvorligt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.