Budget Baby plyslegetøj

At få, hvad du har brug for din nyfødte uden at gå brød

Det er blevet sagt igen og igen, at babyer koste en smuk penny. Selvom lidt Brad eller Jennifer ikke vil hoppe ud af fødselskanalen og begynde at kræve tjenere og dyre elektroniske gadgets, repræsenterer de nogle yderligere udgifter, der kan være tegnebog-afløb når de betragtes på én gang. Heldigvis udgifterne skal ikke afholdes på én gang – endnu en uplanlagt graviditet tildeler ni måneder for at planlægge og gradvist beskæftige sig med udgifter til forplantning. Der er flere trin, som vordende forældre kan tage for at hjælpe med at skære på nogle af de store udgifter, der forventes.

Baby brusere

En baby brusebad er en tid beæret tradition som vordende mødre får en masse gratis ting fra deres venner og familiemedlemmer. Vær ikke bange for eller skamme sig til at drage fordel af denne situation. En anstændig brusebad kan ofte dækker de fleste af de umiddelbare baby udstyr behov. Normalt en person vil tilbyde at holde et brusebad for den vordende mor, men hun skal ikke være bange for at droppe tips for at nære venner og familie eller endda komme lige ud og bede om en bruser.

Købe bleer på forhånd

Hvornår er det bedste tidspunkt at begynde at købe bleer og andre sådanne væsentlige? Øjeblik efter opfattelse ville være ideelt, men da de fleste kvinder ikke ved, at de venter indtil uger eller endda måneder senere, kan man nøjes med “så snart du finde ud af.” Begynde at tilføje bleer til din regelmæssige indkøbsliste og forsøge at hente en eller to pakker hver uge. Varierende mellem nummer et og to er en god idé, med måske en pakke eller to af de nyfødte størrelse. Hvis du har et større barn, du ikke ønsker at blive hængende med masser af nyfødte størrelse bleer, som du vil aldrig bruge. Hvis barnet er “normale” størrelse er det nemt at købe nyfødte størrelser mens du har brug for dem og resten nemt i bevidstheden om, at du allerede fyldt op på de næste størrelser. En lavere omkostninger alternativ til dette er at bruge en klud ble service, hvis du kan finde en stadig i drift i dit område.

Få hjælp & købe brugt, når det er muligt

For store baby behov som vugger, Kravlegårde og klapvogne, prøv og få hjælp fra familiemedlemmer med disse køb. Stolt bedsteforældre skal er normalt mere end glade for at hjælpe med emner som disse. En masse penge kan blive frelst ved at købe disse varer brugte så godt. Hvis en brugt barneseng, klapvogn eller kravlegård i god stand, er der ingen grund til ikke at købe det over en ny. Det eneste punkt, du sandsynligvis ikke ønsker at købe er brugt en autostol. Disse emner skal opfylde sikkerhedskrav, og der er ingen måde at være sikker på, at en brugt en måler til gældende standarder.

En lidt planlægning og tænke fremad er alt det tager for at gemme alvorlige penge på de fleste af dine indledende og løbende baby behov. De rigtige nøgle til at oprette din baby udstyr på et budget er at starte så hurtigt som muligt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.