Plads videoer

Du kan tage den næste shuttle til Månen eller planeten Mars på NASAs skilling. Ville du hoppe af glæde og trop-up, eller vil du krybe på den selve tanken om at forlade denne planetens atmosfære? Jeg er på hegnet med denne ene. En del af mig ønsker at se og opleve ydre rum så dårligt, men en anden del af mig er skræmt. Det er vanskeligt ikke knytte død med ydre rum. Efter alt, har vi set, hvad der kan ske til disse milliarder dollar rumfærger. Jeg tror, for mange af os, er det bedst at holde med Planetariet, nuværende plads video eller DVD. Denne måde vi kan få et glimt af, hvad vores univers har at tilbyde, men uden fare involveret.

Millioner af os set som civile, skolelærer, kravlede ind i en shuttle ledes til ydre rum. Det var tilbage i 1980 ‘ erne, så var jeg i grundskole på tidspunktet. Min lærer lykkeligt vendt i fjernsynet, så vores hele klassen kunne se i forbløffelse. Desværre var vores forbløffelse ikke relateret til visning en succes take-off. Nogle aspekter af rumfærgen var defekt og alt gik galt. Liv var endte og håb blev knust. Det var undoubtingly en dystre dagen for NASA. Men der har også været masser af succesfulde rejser til det ydre rum så godt. Du kan fange højdepunkter på en moderne plads video eller DVD derhjemme. Lær dine børn, hvad folkene hos NASA har opnået gennem årene.

Der er klart mere til at blive involveret med NASA end ser en plads video eller to og føler passioneret om astronomi. Hvis du er virkelig ind i stjerner og måner, vil jeg foreslå du forfølge en universitetsuddannelse i astronomi eller fysik. Endnu bedre endnu, vil de fleste personer med en lidenskab for ydre rum gå den ekstra mil og erhverve en PhD. Denne måde kan du blive en professor, der underviser vidundere af astronomi, eller måske endda opnå en stilling på NASA. Det ville være fantastisk! Forestil dig at fortælle folk, du kender, at du arbejder for NASA. Der kan kappes med det?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.