Fordelene ved artikel Marketing som en Form for promovering

Jeg har læst for nylig om fordelene ved artiklen markedsføring. En nylig indlæg til bloggen ezinearticles spurgte, om at skrive artikler var værd at spilde tid. Jeg har været at skrive artikler i ganske lang tid, og efter min mening det helt sikkert er. Jeg vil forklare, hvorfor jeg synes, det er i denne artikel.

Omkring et år siden jeg skrev min første artikel og sendt det til ezinearticles, som mange mennesker anser for den bedste artikel directory/hjemmeside. Ser tilbage jeg må indrømme, at jeg ikke vidste rigtig, hvad jeg gjorde, og i sandhed artiklen var ikke så imponerende. Jeg fortsatte med at skrive flere artikler og fortsatte med at begå fejl.

I modsætning til andre mapper, der synes at acceptere enhver gammel artikel, kontrollere ezinearticles, hvad du indsender. I disse tidlige dage ville en fyr der hedder Wally regelmæssigt e-mail mig med råd om hvordan jeg kan forbedre mine artikler. På dette tidspunkt var min artikler for kort, ikke gennemtænkt, og dybest set styrtede. Jeg var ikke klar over værdien af at skrive artikler og gøre ikke den nødvendige tid til denne form for web forfremmelse.

Jeg fandt det vanskeligt at holde tænke nyt materiale og faldt i en anden fælde re indsende artikler jeg allerede havde skrevet. Jeg ville ændre et par ord eller ville re ordet stk.. Jeg var ikke klar over, at dette var imod deres retningslinjer, dog Wally snart informerede mig om at det var. Tip, altid læse retningslinjerne.

Jeg Nu bruger meget mere tid, når jeg skriver artikler og føler, at de gradvis har forbedret, er dette blevet bekræftet af Wally, selv jeg er glad for at rapportere.

Med hensyn til fordelene ved at skrive artikler og er det værd jeres gang og indsats? Jeg har haft e-mails fra hele verden fra folk, der har nydt at læse mine artikler, måske jeg er lidt trist, men dette giver mig lidt buzz. Nogle af disse mennesker har inkluderet artiklen i deres blog eller på deres hjemmeside, således at der skabes en ekstra tilbagestående link til min hjemmeside/s.

De mennesker, der læser artiklen er potentielle besøgende til dit websted, en besøgende, du ikke ville have haft, havde du ikke skrevet artiklen. Besøgende kunne selvfølgelig gøre til en klient eller køber dit produkt/s.

For mig søgemaskiner går i retning af at se en-vejs tilbage links som langt den mest effektive form for link. Mange mennesker tilbyder link udveksling med andre websteder til at øge deres side rang eller search engine position. Der er mange automatiserede link bygning programmer som gør link udvekslinger endnu nemmere at opnå. Søgemaskiner har indset, at dette finder sted og placere en meget lavere værdi på disse links. en måde links er ikke så let at opnå, men skrive artikler har potentiale til at skabe mange en måde tilbage links til dit websted og derfor er et must for enhver seriøs webmaster.

Jeg har ikke skrevet næsten to hundrede artikler og har set enorme stigninger i trafikken til mine hjemmesider samt stigninger i deres sideplacering.

Mennesker kan være uenig med min tro på, at artiklen markedsføring er værd at den tid og indsats, jeg rigtig pleje ikke som det virker for mig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.