Mønt indsamling går online i unikke mønt Trading Forum for møntsamlere.

Toronto, ON 18 maj 2007 – som det gamle ordsprog går, «en krone sparet er en krone tjent. Afhængigt af alder, tilstand og sjældenhed af den samme øre – kan det vise sig for at være meget mere værd.

Det er generelt antaget at mønt indsamling begyndte i det fjortende århundrede. I dag, det betragtes som et meget konkurrencepræget sport blandt afsætte møntsamlere og mønten forhandlere. Mønt indsamling er blevet sådan en stor industri i USA, hvert år en uge i April er noteret som nationale mønt uge.

Dette års arrangement løb fra April 15-21. American numismatiske forening (ANA) sponsorerer denne årlige begivenhed som en måde at øge almenhedens interesse i mønt indsamling. En mønt drop spark ud uge lange festligheder og samlere opfordres til at sætte en af deres collectables i omløb i håb om, at den person, der modtager det bliver en sjælden mønt samler, når denne skat er blevet fundet.

Kunsten at mønten trading er hurtigt modernisering og flytter on-line. Et unikt sted, mønt Trading Online, på internettet på forbinder købe samlere og sælgere i et internetforum for diskussion og udveksling af sjældne og værdifulde mønter fra hele verden.

Hver solfanger har en anden tilgang til mønt indsamling – nogle forsøger at indsamle nickels eller øre fra hvert år så langt tilbage som muligt, mens andre fokuserer på forskellige specialsamlinger udstedt af os mynte eller andre udbydere af valuta. For mange møntsamlere, kan mønter blive en rentabel investering.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.